Project

Части за товарни вагони

Categories

Проекти,

Time

Постоянен проект

Status

В процес

Client

CJM SARL

Description

Работим от 2007 година с френската фирма CJM SARL за изработка на части за товарни вагони. Първоначалната поръчка беше за изработка на един детайл, но отново качеството, прецизността и сроковете на изпълнение дадоха желание на клиента-поръчител да задълбочи партньорството си с нашата фирма и днес 15 години по-късно изработваме над 500 вида различни резервни части за железопътната индустрия. Сертифицирането ни по ISO 15085-2 и по ISO 3834-2 ни позволи да разширим гамата от произвеждани изделия и да убеди още веднъж нашия клиент в професионализма ни. Нашата фирма е една от малкото в Европа, които могат да произвежда качествени детайли покриващи специфичните технологични изисквания на вагонната индустрия. Това партньорство е възможно благодарение на сертифицираните членове на заваръчния екип и на международния инженер по заваряване (IWE/EWE).

 Особености на проекта

  • Нужда от сертификация по ISO EN 15085-2
  • Работа изключително с материали със сертификат 3.1
  • Логистични и административни особености свързани с износа за Франция

Проблематика

Производство и доставка до Франция на резервни части за товарни вагони спазващи международните браншови стандарти по задание на клиента.

Решение

Изработка на зададените детайли спазвайки изискванията за качество, срокове и особености при доставката. Работа в съответствие с международните изисквания за производство на резервни части за вагони.

Описание на процеса

При получаване на поръчка от фирма CJM ние валидираме изпълнимостта с клиента и пристъпваме към изпълнение на поръчката. Набавяме нужните сертифицирани материали, следим и контролираме качеството според ISO 9001, държим информиран клиента за напредването на проекта, организираме логистичните и административни особености свързани с експедицията на поръчката, експедираме детайлите в договорения с клиентите срок.