Project

Части за хидравлични цилиндри

Categories

Проекти,

Time

Постоянен проект

Status

В процес

Client

“Кяшив – ЕООД"

Description

Фирма „Тошеви“ ООД е производител на части за хидравлични цилиндри за фирма „Кяшив“ ЕООД. Нашите фирми са партньори вече повече от 20 години и качеството на изработка на изделията от наша страна ни прави доверен доставчик на фирма „Кяшив“ ЕООД. Партньорството започва в момент, в който фирма „Кяшив“ ЕООД имаше нужда от надежден доставчик на резервни части за изделия, които тя изработва – хидравлични цилиндри за автомобилната индустрия и за тежкото машиностроене. Бързото и качествено изпълнение от наша страна убеди нашите партньори от „Кяшив“ ЕООД в нашата сериозност и надеждност. В резултат на това вече 20 години ние доставяме части за производството и поддръжката на хидравличните цилиндри произведени от фирма „Кяшив“ ЕООД.

Особености на проекта

  • Прецизност до стотни от милиметъра за някои от линейните отвори
  • Използване на специални високоякостни стомани
  • Богат асортимент от резервни части – над 50 различни изделия

Проблематика

Нужда от изработка на резервни части за индустриални елементи за тежкото машиностроене и за автомобилната индустрия по задание на поръчителя.

Решение

Качествено и безупречно изработване на нужните изделия от страна на фирма „Тошеви“ ООД спазвайки всички изисквания на клиента за качество и за срокове.

Описание на процеса

Клиента ни спуска заданието. Фирма „Тошеви“ ООД анализира заданието и го изпълнява. Използваме технологията по горещо огъване, което не позволява пропукване на изходния материал. Качеството на изработка се следи от фирма „Тошеви“ ООД. Готовите изделия са доставени на поръчителя.